تبلیغات
madahikermanshah - آش سبزی شیرازی مخصوص افطار طرز تهیه
سه شنبه 9 خرداد 1396  06:29 ب.ظ
توسط: java codes

در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می کنیم و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در آش در حال جوشیدن می ریزیم. ترخان را نیز خیس می کنیم و خرد می نماییم و به آش اضافه می کنیم. ⅓ از آش را در ظرف دیگری می ریزیم و آن را کاملاً می کوبیم و سپس به آش اضافه می نماییم. پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توان آن را در ظرف مناسب کشید و با پیاز داغ تزئین نمود.

آش سبزی شیرازی مخصوص افطار   طرز تهیه

آش سبزی شیرازی مخصوص افطار طرز تهیه

 

آش سبزی شیرازی آش های نذری شیراز است و در ماه مبارک رمضان و ایام عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری پخته می شود.

مواد لازم آش سبزی شیرازی :

 

 گوشت سردست گوسفندی با استخوان 500 گرم 
سبزی (تره، ترخان، شوید)  400 گرم 
 نخود 100 گرم
عدس  100 گرم 
لوبیا قرمز 100 گرم
برنج نیم دانه 100 گرم
پیاز 1 عدد
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
ترخان خشک 2 قاشق غذاخوری

روش پخت آش سبزی شیرازی :

حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم.آب حبوبات را خالی کرده و دو مرتبه آب تازه روی آنها می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند.

گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت نیز بپزد. برنج را نیز جداگانه می پزیم.

سبزی ها را پس از پاک کردن خرد می کنیم و کاملاً تفت می دهیم تا بپزند. پس از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به برنج پخته و سبزی ها اضافه می کنیم. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در می آوریم و استخوان آن را جدا می نماییم و گوشت آن را می کوبیم و به همراه آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند.

در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می کنیم و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در آش در حال جوشیدن می ریزیم. ترخان را نیز خیس می کنیم و خرد می نماییم و به آش اضافه می کنیم. ⅓ از آش را در ظرف دیگری می ریزیم و آن را کاملاً می کوبیم و سپس به آش اضافه می نماییم. پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توان آن را در ظرف مناسب کشید و با پیاز داغ تزئین نمود.

  روش تهیه مسقطی به شکل هندوانه برای شب یلدا

نکته ها : بهترین گوشت برای این آش گوشت گردن یا سردست می باشد. آش باید تا جایی پخته شود که مواد خوب له شده باشند، می توانید برای سهولت بیشتر بعضی از مواد آش را از شب قبل اماده کنید؛ در مراحل آخر پخت مرتب باید آش را هم بزنید، راز اصلی خوشمزه شدن و کشدار بودن این آش هم زدن آن است.

می توانید همه مواد آش را با هم خوب بکوبید.

 

نمناک

منبع مطلب :

http://www.jazzaab.ir/


  • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
آخرین پست ها

آش سبزی شیرازی مخصوص افطار طرز تهیه ..........سه شنبه 9 خرداد 1396

تبادل لینک..........پنجشنبه 10 فروردین 1396

چگونه رتبه آلکسای سایت خود را بهبود بخشیم..........پنجشنبه 3 فروردین 1396

خرید گیفت کارت آیتونز اپل ، گیفت کارت گوگل پلی و گیفت کارت ps4..........چهارشنبه 25 اسفند 1395

آیا برای شما هم پیش اومده ؟ کالاهایی که لازم دارین با قیمتی که خودتون دوست دارین خریداری کنید؟..........چهارشنبه 25 اسفند 1395

اهنگ شاد ترکی..........سه شنبه 24 اسفند 1395

بیوگرافی برزو ارجمند و همسرش پارمیس زند گفتگو و عکسها ..........جمعه 6 اسفند 1395

معرفی داستان موضوع و بازیگران فیلم هلن دانلود تیزر و عکسها ..........جمعه 6 اسفند 1395

روش تشخیص دادن بیماری آسم در کودکان ..........جمعه 6 اسفند 1395

آموزش صاف کردن مو در خانه ..........دوشنبه 25 بهمن 1395

دانلود آهنگ جدید کردی امین غلامیاری..........پنجشنبه 30 دی 1395

اخبار بازیگران و چهره های ایرانی درباره درگذشت آیت الله رفسنجانی ..........سه شنبه 21 دی 1395

بیتا سحرخیز به دلیل حادثه سوارکاری در بیمارستان بستری شد وضعیت ..........سه شنبه 21 دی 1395

بهترین لپتاپ های باکیفیت و ارزان دانشجویی ..........چهارشنبه 17 آذر 1395

تجاوز جنسی 30 مرد به طور مکرر به دختر 12 ساله ..........چهارشنبه 17 آذر 1395

همه پستها